Wie

Inge

Mijn naam is Inge Uilenreef en ik ben onafhankelijk zelfstandig register casemanager. Vanuit een P&O-achtergrond ben ik me door de jaren heen gaan specialiseren in de boeiende en complexe ‘wereld van verzuim.’ Sinds 2001 houd ik me op professioneel gebied bezig met verzuimbegeleiding van individuele werknemers en casemanagement op organisatieniveau.

Door het continu volgen van opleidingen, trainingen, intervisie en het bijhouden van actuele ontwikkelingen in wet- en regelgeving blijft mijn kennis op dit gebied bij. Ik ben aangesloten bij de Registerberoepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Case- en Caremanagers (RNVC). Een beroepsvereniging die onder meer bewaakt of de leden voldoen aan de eisen die worden gesteld aan het gebruik van de titel Rccm (Register case- en care manager).

Registratienummer: Rccm 73349-72304.

In de afgelopen jaren heb ik werkervaring opgedaan binnen zowel de private als publieke sector. In het primair onderwijs heb ik daarnaast de specifieke wet- en regelgeving die het onderwijs kent, weten te vertalen en toe te passen naar de regels die gelden rondom verzuim.

Vanuit een zakelijke doch persoonlijke benadering houd ik me bezig met verzuimbegeleiding waarbij het sociale aspect niet uit het oog wordt verloren. Persoonlijke eigenschappen kenmerken zich als gedreven en resultaatgericht. Dit komt onder meer tot zijn recht in de gesprekken die ik heb met individuele werknemers en daarnaast in het kostenbesparend werken voor de organisatie.

Ik ben u graag tot dienst!